MI I NAŠ BDSM

Za sve ljubitelje bdsm-a, alternative, te svih ostalih spolnih zajednica (LGBT,swing.)

Statistics
Registriranih korisnika/ca: 167.
Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: dbturbo385.

Ukupno postova: 802. in 180 subjects
Pretraľnik
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Swinger Club 54, Samobor
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime23.08.14 16:43 by jole

» 8.Ožujka
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime08.03.13 14:47 by Admin

» SRETNA NOVA 2013
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime01.01.13 0:56 by Admin

» Božićna čestitka 2012
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime24.12.12 23:21 by Sokol3

» Nova Lokacija - Novo ime - Dobrfa stara zabava!
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime28.10.12 13:19 by Sokol3

» USKRSNA ČESTITKA
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime08.04.12 10:40 by Sokol3

» Božićna čestitka
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime25.12.11 12:21 by Sokol3

» IN MEMORIAM +ŽESTOKIIZAZOVI
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime08.08.11 2:17 by Admin

» LINKOVI
POJMOVI P (22 pojma) Icon_minitime12.06.11 18:07 by Admin

Navigation
 Portal
 Index
 Članstvo
 Profil
 FAQ
 Pretraľnik

You are not connected. Please login or register

POJMOVI P (22 pojma)

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1POJMOVI P (22 pojma) Empty POJMOVI P (22 pojma) on 07.04.11 10:54

Sokol3

Sokol3
Moderatorica
PADDLE, PADDING- kruta naprava ravne površine, obično od kože ili drveta koja se u BDSM aktivnostima obično koristi za udaranje stražnjice. Padding je sam čin korištenja te naprave.

PAIN SLUT- mazohist koji zadovoljstvo izvlači iz fizičke boli

PANSEXUAL- specifična seksualna orijentacija bez obzira na spol. Grupa koja uključuje sve seksualne i spolne orijentacije.

PIERCING- piercanje kože iglom ili u SM sceni kao dio rituala ili modifikacija na tijelu. Najčešće se piercingu priključuje stavljanje nakita. Iznimka je igranje piercinga, i igri iglom se probada u ili kroz kožu kao dio scene, ali se dozvoljava da ozljede zarastu bez stavljanja nakita. U igri piercinga mogu se istovremeno probosti različiti djelovi tijela (kože). Ponekad se igre ostvaruju tijekom cijele seanse, zavezane zajedno pomoću niti, konca ili užeta, te se uklanjaju nakon završetka seanse. Piercing koji treba biti stalan se stavlja na mjesta uobičajena među ljudima na bliskom istoku zbog ornamentalne i erotske vrijednosti. Ta mjesta su najčešće nosnice, uši (ušne školjke, hrskavice i pužnica), usne, bradavice, duž tijela i glavića penisa, mošnji, unutarnje i vanjske usnine i klitoris. Novija metoda piercinga uključuje kožice između prstiju, obrve i most nosa. Za erotske piercinge kažu da povećavaju osjećaj na pierciranim mjestima. Realun Gallina stručnjak za tjelesne modifikacije (izvodi piercing, rezanje, žigosanje) i draguljar iz Okleanda, CA je izumila piercing koji se zove "trokut", prodire se s obje strane klitorisa i ispod njega. Tako prsten koji se stavi dodiruje klitoris na mjestu u potpunosti ispod kože. Ljudi koji žele piercing se upozoravaju da ne koriste sami pištolje igle za šivanje ili sigurnosne igle, najbolje je potražiti profesionalnu pomoć koja je dostupna i u Hrvatskoj. Jer piercing iziskuje i daljnju njegu.

PILLORY- preuzet iz vremena kad su vladali Puritanci. Taj stup srama je najčešće od drveta, s kladom koja ima rupe za glavu i ručne zglobove, kako bi se osoba imobilizirala.

PIZZLE- osušeni i rastegnuti penis bika ili druge velike životinje formiran u bič. Ovakve igračke mogu biti i smrtonosne, ako se ne zna s njima baratati.

PLASTIC WRAP- plastična folija za zamatanje koja se može koristiti za spremanje tijela, vezanje, ali za razliku od hrane neće održati vašu sub osobu svježom Smile (vidi: mummification)

PLAY- sudjelovanje u SM sceni i aktivnostima

PLAYSPACE, PLAYROOM- bilo koji prostor namijenjen za izvođenje SM scene, primjerice: hotelske sobe, zabačene kolibice, kombiji za dostavu su idealni za tu namjenu, ali još i više trajno opremljeni podrumi za tu namjenu ili tamnica.

PLAYPUNISHMENT- korištenje kazne kao razlog za erotski susret. Prepekla je tost to jutro, zaboravila vas je nazvati "Gospodine" ili neke druge trivijalne sitnice moraju, naravno, biti ispravljene. Nekako oboje dobijate što želite. Smile Kao igru, ubija monopol dominantne osobe. Kažnjavanje je erotska igra, koja se NIKADA, ali baš NIKADA ne smije koristiti za rješavanje osobnih problema.

PONYBOY, PONIGIRL- klasična SM fantazija koja je napravljena besmrtnom u crtežima Johna Wiliea i korištena u "Sleepin Beauty" trilogije autorice Ann Rice. Tipična poni odjeća uključuje konjski rep zakačen za butt plug, žvale i/ili hamove s uzdama. Česte su jako visoke pete, korzet i perjanice zakvačene u kosi. Ruke su tipično vezane iza leđa. Pony aktivnosti se kreću od prikazivanja u javnosti i kontroliranja putem uzde, do toga da se pony osoba jaše ili da vuče kola.

PONYPLAY- podvrsta animal igara u kojima sub osoba zauzima ulogu konjića

PONY TRAINING- transformacija cure ili dečka u "pony-a" za jahanje, potezanje kočije ili da nastupa kao dobro trenirani pony u poslušnosti i dobrom vladanju

POSITION TRAINING- treniranje submisivne osobe da prihvati zadani položaj kad joj se naredi ili u određenim okolnostima.

POST SCENE PLUNGE- osjećaj spuštanja, depresije, straha, odvratnosti, grižnje savjesti i dr. nakon sudjelovanja u SM igri. Te osjećaje može osjetiti i Dom i sub osoba. Jay Wiseman, autor "SM101" koristi termin "Vrh se spušta" kao bi opisao ove osjećaje kod Dominantnih osoba.

POWER EXCHANGE- osnaživanje Dominantne osobe predajom submisivne pod njegovu kontrolu. Izmjena moći je dogovorena i partneri bi o njoj trebali pregovarati. Dubina moći koju doprinosi submisivna osoba je jednaka nivou odgovornosti koju preuzima Dominantna osoba.

POWER EXCHANGE LEVELS- sistem za povezivanje emocionalnog učešća i dubine osjećaja sa stupnjem izmjene moći, a ima pet nivoa. A to su:
1.) uvjetovana suglasnost
2.) ograničena konstantna suglasnost
3.) privremena submisivnost
4.) sporazum (ugovori, zavjeti) dominantnosti i submisivnosti
5.) apsolutno posjedovanje
Prva četiri nivoa su bazirana na stvarnosti.

PROVISIONAL SUBMISSION- tekuća veza, dogovorena između Dominantne i submisivne osobe, a koju karakteriziraju izmjena moći i emocionalno učešće ali bez ozbiljne veze.

PSYCHOSEXUAL- emocionalnost, stavovi, orijentacije ili postavke uma povezani s erotskim ponašanjem ili seksualnim maštanjem

PUNITIVE PAIN- bol koja je namjerno stvorena za neerotske svrhe, najčešće u svrhu kazne. To je nasilan čin motiviran nerazumijevanjem mehanizma kontrole

PUSHING LIMITS- 1.) pažljiv proces stupnjevitog širenja granica
2.) intenzivna igra koja se približava nepodnošljivom (vidi:Edge play)

PVC- poly-vinil-chloride: 1.) vrsta plastike koja se koristi za izradu fetish odjeće i obuće
2.) PVC cijevi napravljene za mjerenje koje se mogu koristiti za izradu naprava za vezivanje

http://seksualnost.bloger.hr

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.